Referenties

23/5/2012


Graag wil ik je bedanken voor het begeleiden van mij in een tijd waarin het mij even teveel werd.
Nooit gedacht dat ik van jouw gesprekken zo zou opknappen.
Van te voren had ik niet echt veel hoop of ervaring met in mijn ogen "hulpverleners".
Maar wat een verademing om met jou te praten.
Jij hebt mijn leven een zet in de goede richting gegeven
Nogmaals hartelijk bedankt en hoop dat je nog veel mensen zo kan helpen.
Ellen van der Laan

"Van te voren wist ik niet echt wat ik kon verwachten van een aantal coachingsessies met Ingrid, maar wat heb ik er veel aan gehad! Een geweldige spiegel waar je niet alleen in kijkt, maar waar je ook bij jezelf naar binnen kunt kijken. Waarom doe ik dingen, wil ik dat blijven doen, en zo nee, door jezelf er van bewust te zijn dat je iets doet op de wijze waarop je dat doet, ben je al heel goed op weg om daar bij jezelf verandering in te brengen. Mijn grootste eye-opener is geweest dat ik mezelf wél kan veranderen, terwijl ik eigenlijk altijd bezig ben geweest (met veel frustratie) om anderen te veranderen. Wat geeft dit een rust in mijn hoofd! Hulde aan Ingrid die met ferme hand en veel gevoel mij het juiste pad liet zien. Ik sta sterker in mijn schoenen, kan voor mezelf opkomen en dat lukt ook steeds beter."

Wilma
"Het is toch bijzonder hoe je met een paar coaching sessies weer tot nieuwe inzichten komt. Door de vragen die Ingrid stelt ben ik weer objectief gaan kijken wat er gebeurt in mijn communicatie met anderen.
Vaak reageer ik op de woorden die iemand zegt, maar het gaat juist om de boodschap die erachter zit. Pas als je de emotie aan durft te pakken heb je een echt gesprek met iemand en kan je ook tot resultaten komen."

Jennifer
"Het conflict met één van mijn medewerkers was niet meer te overzien. Wij stonden als kemphanen tegenover elkaar. Dankzij de coachgesprekken met Ingrid is er bij ons beiden inzicht ontstaan in ons eigen gedrag en de overtuigingen die daaraan ten grondslag lagen. Nu wij begrip en duidelijkheid hebben over elkaars zienswijze, zit er weer lucht in onze (arbeids)relatie en kunnen we verder."

Mark
 
  • Delen via LinkedIn
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter