Persoonlijke coaching

Coachingdejong begeleidt uw werknemers onder meer bij stress en dreigende burnout, faalangst en conflicten, en gebrek aan assertiviteit. Verlegen mensen leren meer tot hun recht te komen, stevige types merken hoe prettig het is om anderen ruimte te geven.

Coachingdejong kijkt naar de situatie en het mogelijk potentieel van uw medewerkers en onderzoekt samen met hen hun belemmerende overtuigingen en weerstanden. Directie- en MT-leden kunnen Coachingdejong inzetten als professioneel klankbord.

Voor directeuren en managers van ondernemingen is het belangrijk om een klankbord te hebben. Een coach die niet dezelfde (voor)oordelen en meningen heeft en bovendien niet bang is om haar visie te uiten. Dan worden keuzes beter afgewogen en risico's beter ingeschat en dat komt de besluitvorming zeker ten goede. Coachingdejong vervult die rol bij ondernemingen in diverse sectoren. Deskundig, onafhankelijk en op basis van vertrouwelijkheid.

Het traject persoonlijke coaching bestaat doorgaans uit vijf tot tien gesprekken van ongeveer anderhalf uur. Omdat het altijd om maatwerk gaat, is afwijken hiervan mogelijk. Natuurlijk stemmen we de begeleiding af met de opdrachtgever en de betreffende werknemer.

Neem hier contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Delen via LinkedIn
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter