Jou begeleiden bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen bij de soms zo verdraaid lastige vragen en dilemma’s waar je mee te dealen kunt hebben, daar word ik gelukkig van. Voor mij is het essentieel dat jij zo op je plek bent in mijn praktijk dat je alle ruimte ervaart om je verder of steviger te ontwikkelen, je te laten inspireren en te motiveren om zodoende het beste uit jezelf te halen.

Wat mij persoonlijk raakt bij het coachen is de ervaring dat mensen na een paar gesprekken al nieuwe of andere stappen durven te zetten. Dat er vrijheid ontstaat door de verkregen inzichten. De persoonlijke groei die iemand meemaakt en zichzelf versteld doet staan… 

Je zou kunnen zeggen dat ik flink aan de weg aan het timmeren was als fiscaal adviseur binnen een corporate omgeving. Een mooie baan met prachtige carrièreperspectieven. Voor de buitenwereld leek alles voor de wind te gaan. Toch knaagde er iets. Toen ik mij bij herhaling af ging vragen; “Is dit het nou? Ligt hier nu mijn toekomst en doe ik wat ik echt graag doe?” heb ik mij aangemeld voor een coachtraject om mij hierbij te ondersteunen. Mede door dit intensieve, maar verhelderende proces viel bij mij het kwartje. Ik realiseerde mij welke ongewenste situatie ik te lang in stand had gehouden, waarvan de prijs echt te hoog was. Zowel privé als zakelijk.

Ondanks dat het enorm spannend was heb ik mij los kunnen wrikken uit mijn ‘gouden kooi’ en heb ik het roer omgegooid. Ik ben mij beroepsmatig gaan bezighouden met mensen en hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling en wat het nu is dat hen weerhoudt. Na enkele managementfuncties op dit gebied, durfde ik de volgende stap te nemen. Weer studeren. Aansluitend aan het succesvol afronden van de Post HBO coaching en begeleidingsdeskundige, heb ik mijn eigen coachpraktijk, Coachingdejong opgericht, om zodoende andere professionals te ondersteunen bij hun levensweg en carrièrepad.

Bij mijn coaching boog ik dus niet uitsluitend op mijn theoretische kennis, maar weet ik als ervaringsdeskundige wat er bij een coachtraject allemaal naar boven kan komen. En hoe ‘empowering’ het is om de regie over je eigen levens- en werkgeluk te nemen.

Met de blijdschap die dat ook bij jou teweeg kan brengen, kun je mij als coach niet gelukkiger maken!

Afspraak maken